Welcome to InfinitiScene.com - Home for Infiniti QX and Q enthusiasts!
You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to the forums. Why not register on our forums and gain the extra benefits that our regular members enjoy?

  • Enthusiast Owned and Operated!
  • Registraion is free.
  • You will be able to post, message, and interact with other members.
  • Our forum is full of friendly, knowledgeable members and staff.
  • Plenty of money saving opportunities from write-ups to maintenance help.
  • Create a garage and show off your ride and specs.
  • Opportunity for ad-free viewing.
  • Plus much more!

Registration is fast, free, and easy, so stop being just a guest and become one of our newly registered members today!

FX35 VDC off?

Discussion in 'FX (03-08) - Engine & Drivetrain' started by imballin2day, Jan 6, 2008.

  1. imballin2day

    imballin2day Member

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Location:
    LA
    Last night I was driving in the rain when I made a turn. The VDC, Slip, and service engine soon lights all turned on at the same time. Then as soon as that happened the car would not move when I pressed the gas. I turned the car off let it rest and it worked. As the night went on it kept on happening and getting worst. The car would stop moving in the middle of busy streets. Does anyone know whats wrong?
     

     *Registered members do not see this ad, register today!

  2. brown_fv

    brown_fv Premium Member Premium

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto, On
    Could be a number of problems with the VDC, slip & check engine light on. but your car stalling on the road; maybe you have an issue with your throttle body and dirt in your MAF has caused your car to go into limp mode...im not sure.
     
  3. Dr.2K

    Dr.2K iS Doctor on Duty iS VIP

    Messages:
    11,683
    Likes Received:
    9
    Location:
    Santa Clarita, CA
    Car:
    2005 FX45
    Garages:
    1
    Check the ecu unit as water could have gotten to it thru the firewall.
     
  4. Emkwan

    Emkwan Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Location:
    Abu Dhabi
    Name:
    Emkwan
    I've just started to experience this. Took to dealer... They have no clue. Frustrating.
     
  5. mishanja

    mishanja Member

    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    9
    Location:
    Sugar Land, TX
    Car:
    2013 BMW X5
    Garages:
    2
    Does it throw any codes?
     
  6. g0ldm4g3

    g0ldm4g3 Would ya just look at it iS VIP

    Messages:
    5,647
    Likes Received:
    133
    Location:
    Richmond, TX
    Car:
    2006 FX35 RWD
    Name:
    Nnaji
    Garages:
    1
    Just pull the code..

    Sent from my SGH-M919
     
  7. FX Brad

    FX Brad Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    Car:
    2004 FOR AWD
    Name:
    Brad
    Min did this exact issue last month turned out to be CAM SHAFT POSITION SENSOR, Right bank. Stealership replaced no issues since.
     
    Last edited: May 1, 2016
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.