Welcome to InfinitiScene.com - Home for Infiniti QX and Q enthusiasts!
You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to the forums. Why not register on our forums and gain the extra benefits that our regular members enjoy?

  • Enthusiast Owned and Operated!
  • Registraion is free.
  • You will be able to post, message, and interact with other members.
  • Our forum is full of friendly, knowledgeable members and staff.
  • Plenty of money saving opportunities from write-ups to maintenance help.
  • Create a garage and show off your ride and specs.
  • Opportunity for ad-free viewing.
  • Plus much more!

Registration is fast, free, and easy, so stop being just a guest and become one of our newly registered members today!

New weird squeeking noise...

Discussion in 'FX (03-08) - Wheels & Suspension' started by FX_Allen, Oct 20, 2007.

  1. FX_Allen

    FX_Allen Member

    Messages:
    640
    Likes Received:
    1
    Location:
    California
    Not when I brake... but If I drive slowly between 1 - 15mph... i get a screaching noise... has anyone ever heard or seen this before? :rolleyes:
     

     *Registered members do not see this ad, register today!

  2. Chedman13

    Chedman13 iS VIP iS VIP

    Messages:
    9,168
    Likes Received:
    103
    Location:
    Illinois
    Car:
    2014 Mercedes-Benz GL63 4Matic
    Garages:
    1
    Yes, many get it. It's the stock pads. I changed to Akebono and sound is gone. This is my second set of Akebono's and no sound throughout the life of the pad.
     
  3. OP
    OP
    FX_Allen

    FX_Allen Member

    Messages:
    640
    Likes Received:
    1
    Location:
    California
    hmmm ok thx... altho i still get that sound even if i dont even break and let the car roll in D without steeping on the gas :eek:
     
  4. Chedman13

    Chedman13 iS VIP iS VIP

    Messages:
    9,168
    Likes Received:
    103
    Location:
    Illinois
    Car:
    2014 Mercedes-Benz GL63 4Matic
    Garages:
    1
    Yes. I got the sound even without pressing the brake. I am pretty sure this is because the pad is still in contact with the rotor but not engaged. I couldn't stand the sound you are talking about so I asked my mechanic what I could do. He said go Akebono as I mentioned before and that fixed everything.
     
  5. LeBron23

    LeBron23 Member

    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northridge, CA
    I strongly recomend Rotorpros Rotor/pad setup...check out the GB section...
    I had this CRAZY sqeak with OEM brake but now I don't hear a thing! All this cost me $450 including installation.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.